искам да попитам и вашите ЦД-та на 147-ците четът само оригинални дискове
Известие
Collapse
No announcement yet.
Алфа 147/156/ГТ, тема за общи приказки
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Първоначално публикувано от stefantsanev Покажи съобщениеискам да попитам и вашите ЦД-та на 147-ците четът само оригинални дискове
Comment
-
Първоначално публикувано от stefantsanev Покажи съобщениеискам да попитам и вашите ЦД-та на 147-ците четът само оригинални дискове
Има и такива с МП3 но на тях сипише.Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
NEW 159 2.0 JTDm Black TI
Comment
-
Първото е да си почистиш оптиката, второто е да я смениш ако няма ефект, а третото е да си купиш Yatour.
Ako не знаеш, какво е последното, Google it.
Comment
-
Първоначално публикувано от emzo Покажи съобщениеПървото е да си почистиш оптиката, второто е да я смениш ако няма ефект, а третото е да си купиш Yatour.
Ako не знаеш, какво е последното, Google it.Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
Comment
-
Като намериш начин да управляяваш AUX-a от волана, ще ти отговоря
======
Първоначално публикувано от stefantsanev Покажи съобщениеда знам какво е , няма проблем с оптиката според мен щом чете аудио диск от магазина а когато го запиша аз не тръгва , ако има някаква особеност при записването да каже някой
Comment
-
Първоначално публикувано от emzo Покажи съобщениеКато намериш начин да управляяваш AUX-a от волана, ще ти отговоря
======
Точно това е симптом за заминаваща оптика, но първото преди да я смениш е да я почистиш. И не, не с почистващ диск.
Два бутона не може да натиснете !
Да кажеш че се возиш на задната седалка на кола за 500 бона и някой трябва да ви натиска бутоните.
Караме дърти кошове !!!!!! Съобразявайте се !!!!!Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
Comment
-
Ами явно моите са, предпочитам да си сложа флашка, да си управлявам звука от волана, отколкото да си човъркам в телефона, плейъра или каквото там дойде.
А и 100лв. не са кой знае, колко !
---------
По твоята логика, караме дърти кошове, що да им сменяме маслото ? Колкото изкара и айде следващия дърт кош.
Comment
-
Първоначално публикувано от stefantsanev Покажи съобщениеда знам какво е , няма проблем с оптиката според мен щом чете аудио диск от магазина а когато го запиша аз не тръгва , ако има някаква особеност при записването да каже някой145, 1.6 boxer
156, 2.4 JTD - ex
Giulietta, 2.0 JTDm
Comment
-
Първоначално публикувано от stefantsanev Покажи съобщениезащото записвам аудио диск но не тръгва
само оригинален диск .... и не знам от къде е проблемаAlfa Romeo 146 1.9 JTD 105+++ EX
Peugeout 2.2 HDI 133+++
Alfa 159 +++ next
Comment
-
Не му давайте фалшиви надежди.
ЦД-то на 147 чете и + и - R записани дори на максимална скорост.
Просто или му е прашасала оптиката или си заминава.
Оригиналните дискове са матрични и има разлика с +-R-ките.
Comment
-
Днес смених тампоните на стабилизиращата щанга на колата от подписа. Майстора ме увери, че ги е смазал хубаво с грес, но все още имам едно отвратително скърцане и не знам вече от какво може да е..... Цялата предница също е сменяна преди 12-15к км. (за тях каза, че са добре и не са мръднали)
От какво може да е това скърцане? Към какво да се насоча да гледам или да сменям?
Благодаря на отзовалите се.Алфа Ромео 147 ТС 1.6 120 к.с. 2001г. "ГИ-Ловато"
Comment
Comment